Wednesday, July 24, 2013

Лікування раку за сметанного яблука лист


Лікування раку за сметанного яблука лист












Ранні роки 90-х років знайшов свого роду "трав'яний" племен (племен) в Амазонії кілька змінних лікування серйозних захворювань, включаючи рак. Після розслідування експерти з американської фармацевтичної, виявляється, що ці інгредієнти приходять з листя Graviola дерева. Листя містять протиракові речовини, звані Annonaceous Acetogenin відрізняються, який може вбивати ракові клітини, не порушуючи здорові клітини в організмі людини. Фармацевтична промисловість намагається запатентувати висновки "це, але не зміг, бо чистих активних інгредієнтів, отриманих з рослин в природі, що означає суспільне надбання. Як не дивно, результати цього дослідження, то "поховали", а турбуватися про шкоду "хіміотерапії" промисловості, яка в той час це найкраща альтернатива для подолання раку. У результаті ліки проти раку, який дуже потенціал і дешева bbrp зникли протягом багатьох років до початку 2000-х років, член дослідницької групи фармацевтичних Вікіпедія Вікіпедія не розголошувати секрети, які допоможуть близькі видатній родині раку стравоходу.

Члени цих сімей відновитися і бути притчею во лікарів, які лікували його. Ця інформація широко поширена, а потім повторно оглянули експерти аптека / Медицина з Кореї і Японії. У результаті було дивовижно! Тепер вісім видів раку вже може бути оброблена цей лист Graviola. Тоді завод Graviola вона? Виявляється, місцеві рослини, що Amazon має латинську назву Annona muricata, на індонезійському мовою відома як сметанного яблука! Ух ти ..? Soursop дерева це deverywhere? Ну ... тобто, виходить, протиракові препарати дешеві і ефективні надається безкоштовно в нашому дворі і за іронією долі не багато хто знає. Проблема в тому, BHW обробка листя сметанного яблука не був ретельно вивчений науково, дозволяє багатьом фармацевтичним / медицини, які не визнають корисність. З іншими словами, є альтернативним методом лікування. Пацієнти, які воліють матеріальну хіміотерапії подолати рак, КРН нібито «більш науковою» (хоча дуже хворим і стражденним), і вони в змозі платити дорого. Але для маленьких людей, які не можуть дозволити собі дороге лікування якого, тепер є альтернативне лікування яких "не завадило б спробувати», на додаток до дешевих, занадто легко отримати.

Дози були протестовані є: 10 сметанного яблука листя темно-зелені промивають, кип'ятять в 3 склянках води (600cc), і залишив поза висить, поки що залишився одну чашку води (200 мл). Після прохолодної, а потім проціджують, п'ють щоранку (Є пацієнти, які bbrp minumpagi-вдень). По суті, шлунок буде почувати теплий / гарячий, і спітнілих тіл. Майте на увазі, BHW фітотерапія не «CES-Pleng", що означає, що після прийому звичайної протягом 3-4 тижнів новий ефект видно. Стан пацієнта поліпшується, активність може повернутися, і час очікування перевіряється лабораторії / лікар виявляється висушити ракових клітинах, в той час як інші клітини, які ростуть (волосся, нігтів і т.п.) взагалі не порушується. В інтернеті є багато свідчень про пацієнтів, які намагаються це альтернативне лікування. Крім того, існуючі bbrp Graviola фармацевтична компанія, яка продає ці у формі капсул, дозволяє простіше і практичного використання. Спробуйте просто пошук в Google з командою: "Graviola протиракову». Mudah2an корисно ... ... ..

У Mekarsari фруктовий сад, є підписання Меморандуму про взаєморозуміння між JBRO з фруктовим садом Mekarsari. У ході візиту в районі плантацій, з яким виступив один з експертів, що там Soursop плід має величезну користь у профілактиці та лікуванню раку. Для профілактики, рекомендується з'їсти або випити фруктовий сік сметанного яблука. Для зцілення: 1. Варити 10 штук старого листя сметанного яблука (темно-зелений) в 3 склянках окропу і продовжувати випаровуватися і води на 1 склянку тільки. 2. 1 склянку води випив кожен день, щоб пацієнти з 2 рази. Після пиття, він говорить, що тіло відчуває впливу тепла, аналогічні ефекти хіміотерапії. Протягом 2 тижнів, то результати можуть бути перевірені до лікаря, він сказав, досить поживні. Soursop листям, як кажуть, природи, такі як хіміотерапія, ще більш рясними сметанного яблука, тому що залишає тільки вбивають клітини, які ростуть неправильно і нехай клітини ростуть нормально. У той час як вбивство ефекти хіміотерапії були також деякі нормальні клітини.

Є багато цієї рослини в Індонезії і кожен будинок або сад належить Індонезії цих рослин, і це є одним із прихованих ресурсів, при використанні більше важелів, це буде один з найприбутковіших інвестицій, вона може сприяти великий для збільшення доходів та підвищення надію на лікування для людей, які споживають цей завод



 Наведене нижче опис вміст поживних речовин і корисність фруктів, квітів і насіння Саусеп / хвости для здоров'я, особливо для лікування раку, геморой, захворювання печінки, виразки, екзема, ревматизм, люмбаго і т.д. Загальна назва: фруктовий Саусеп / tailingsLatin назву : Annona muricata L Інші назви: Soursop (Великобританія), Corossol або Anone (Франція), Zuurzak (Нідерланди) guanábana (іспанська), Graviola (Португальська), бразильська Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Banreisi, бенгальська дуріан, джекфрут ячменю і Jackfruit Londa.


  Soursop плодів фруктів харчування Soursop складається з 67,5 відсотків маси, 20 відсотків фруктів шкіру, насіння плодів 8,5 відсотка і 4 відсотки плоду серцевину. Після води, поживних речовин, що більшість з сметанного яблука є вуглеводи. Один тип вуглеводів на фруктових Саусеп є відновлюючого цукру (глюкози і фруктози), з рівнями 81,9 до 93,6 відсотків від загального вмісту цукру. Soursop фрукт містить дуже мало жиру (0,3 г/100 г), так що це добре для здоров'я. Кислий присмак у Саусеп, отриманих з нелеткі органічні кислоти, зокрема, яблучна кислота, лимонна кислота, і кислоти isositrat. Вітаміни є найбільш домінуючих в плодах сметанного яблука є вітамін С, який становить близько 20 мг на 100 г м'якоті плодів.

 Потреба у вітаміні С на людину в день (тобто 60 мг), повинні були бути задоволені тільки при вживанні 300 грамів м'яса плодів сметанного яблука. Вміст вітаміну С достатньо високо на сметанного яблука є дуже хорошим антиоксидантом для підвищення витривалості і уповільнити процес старіння (залишатися молодими).
  Мінерали, які є домінуючими досить фосфору і кальцію, відповідно на 27 і 14 мг/100 г. Обидва мінерали необхідні для формування кісткової маси, так що, придатної для утворення кісток і профілактики остеопорозу. На додаток до поживних компонентів, Саусеп фруктів також дуже багата не-поживних компонентів. Один з них містять багато харчових волокон (клітковини), яка досягла 3,3 г / 100 г м'якоті. Споживання 100 г м'якоті плоду виконати 13 відсотків добової потреби харчових волокон. Soursop фруктів це фрукт, який багатий фітохімічного сполук, з тим щоб забезпечити, щоб плоди були так багато користі для здоров'я.

Фітохімічних сполук вони повні рішучості, щоб мати здоров'я даючи властивостями, хоча і не всі науково доведено. Різні переваги сметанного яблука для терапії включає лікування каменів у жовчному міхурі, antisembelit, сечової кислоти, і підвищує апетит. Крім того, вміст волокна також служить для полегшення травлення, особливо для лікування запорів (важко випорожнення). Дослідження в Університеті Пердью показують, що Graviola листя здатні ефективно вбиває ракові клітини, особливо клітини раку простати, підшлункової залози і легенів. Кілька дослідницьких університетів результати, які доводять, якщо чарівне дерево і його плоди можуть бути: 1. Атакуючі ракові клітини з природним безпечним і ефективним, без нудоти, втрата ваги, випадання волосся, як це сталося в хіміо терапії. 2. Захист імунної системи і запобігання смертельної інфекції. 3. Збільшення енергії та покращення зовнішності. 4. Ефективно вибору цільових і вбивати поганих клітин з 12 різних типів раку, включаючи рак товстої кишки, молочної залози, передміхурової залози, легені і підшлункової залози. 5. Ці препарати 10000 разів сильніше в уповільненні зростання ракових клітин в порівнянні з адріаміцин і зазвичай використовуються хіміо терапії. 6. На відміну від хіміо терапії, сік лише вибірково вистежити і вбити погані клітини, а не заподіяти шкоду або вбити здорові клітини. Resep2 традиційне лікування з сметанного яблука



1. Лікування раку

10 аркушів старих видатних сметанного яблука листя кип'ятять в 3 склянках води, поки що залишився 1 склянку, не пити 2 рази на день протягом 2 тижнів. Soursop листям, як кажуть, природи, такі як хіміотерапія, ще більш рясними сметанного яблука, тому що залишає тільки вбивають клітини, які ростуть неправильно і нехай клітини ростуть нормально. 2. Люмбаго
  20 штук листя сметанного яблука, кип'ятили воду 5 чашок не до кипіння, поки tinggal3 скла, пити по 1 на день, 3/4 чашки. 3. Дитячого проносу Soursop плід дозрів. Soursop плід його вичавлюють і фільтрують, щоб взяти воду, і пили немовлята страждають від діареї стільки, скільки 2-3 столові ложки. 4. Геморой фруктів Soursop дозріла. Стисніть брати воду стільки, скільки 1 чашка, пити 2 рази на день, вранці і вдень. 5. Листя Виразка Soursop ще досить молоді, дотримуйтеся в місцях, постраждалих від виразки. 6. Аньян anyangen Half-сметанного яблука стиглих і цукор за смаком. Soursop очищений і зварений з цукром, разом з 2 склянками води, фільтрують і п'яний. 7. Біль сечового міхура Half-стиглі фрукти сметанного яблука, цукор і сіль за смаком. Весь матеріал виготовлений компот приготовлені. З'їденим рівнині, і проводиться регулярно кожен день протягом 1 тижня в ряд. 8. Хвороби печінки Пост іншою їжею, пити тільки сік сметанного яблука протягом 1 тижня 9. Екземи та ревматизму Soursop лист розім'яти до гладкою і вставте на уражену частину 10. Soursop квіти можуть бути використані для лікування катаракти, але я не знаю, як вона використовується. Якщо у мене є рецепт, який я додам тут.




Жити щасливо без раку

No comments:

Post a Comment